Om oss

Xtra-Bemanning er et dedikert bemanningsselskap innen helse- og omsorgssektoren som sørger for å levere egnede medarbeidere til våre kunder – uten forpliktelser.
Trygghet og balanse betyr alt

På Xtra-Bemanning har vi som mål å finne rette personer til rett arbeidsplass.  Vi tilpasser oss etter kundens behov for å se om du er rett egnet person til jobben og tar ansvar for å løse våre kunders ressurs og kompetanseutfordringer. Våre ansatte får muligheten til å velge hvordan deres arbeids rutiner skal se ut – fast jobb og trygghet eller vikar og flere arbeidsmuligheter i luften. Vi vil gi effekten av et tryggere arbeidsplass med tilgjengelig pleie og sosial omsorg for alle hos XB, ansatte som kunder.

Sikter på å bli ledende innen helse og omsorgssektoren

I dag er vi behjelpelig med å bemanne innen voksenpsykiatri og barnevern der vi sørger for å levere kompetente medarbeidere til både private og offentlige virksomheter, samt bemanne opp hele avdelinger. Vi jobber hardt for å finne de rette personene til rett tiltak og det er viktig for oss at kunden får sine kriterier møtt slik at vi alle oppnår et felles mål.

Vi representerer deg og du oss – et team!

For Xtra-Bemanning er team work  nøkkelen til suksess. Vi representerer i dag sosionomer, atferdsforskere, lærere, behandlingsassistenter. Med tett oppfølgning og kundens tilbakemeldinger på dine ferdigheter er muligheten for utvikling uendelige.  Vi ønsker å se lagspillerne våre utvikle seg i sitt yrke og investere i en langsiktig karriere.

Vår vision og framtid

Siden 2015 har vi i Xtra- Bemanning tatt til oss det som savnes i miljøarbeid og nødvendig kompetanse for å ivareta dette og samtidig gi kunden det lille ekstra. Med denne kunnskapen har vi håndplukket våre personal for å bidra til å skape trygghet og stabilitet hos kundene våre og på denne måten sikre et langsiktig samarbeid. I fremtiden ønsker vi å fortsette å bygge forholdet mellom alle parter slik at best mulig omsorg kan gis til kundens klienter. Vi har stor tro på at dette bygger en langsiktig tillit og forhold alle kan dra nytte av.

https://www.xtrabemanning.no/wp-content/uploads/2019/09/promo-2-640x480.jpg
Bli kund hos oss

Les mer om vår rekrutteringsprosessen og samarbeidet med Sverige for å få tilgang til ett helt nytt marked.

job-seeker
Bli en i laget

Send inn din interesseregistrering i dag og bli kontaktet for et intervju.

https://www.xtrabemanning.no/wp-content/uploads/2019/10/logo_footer.png

Odelsvegen 11
2063 Jessheim, Norway
Hours: Mon-Fri 8am – 5pm

Email: post@xtrabemanning.no

All rights reserved 2019.